Over mij

Ik ben Saskia Keijzer. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in massage en persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2012 sinds de geboorte van mijn dochter ben ik me bewust geworden dat ik heldervoelend ben. Tevens zie ik vaak beelden bij mensen. Mijn heldervoelendheid  zet ik in bij mijn massage en coaching. Ik heb veel hormonale klachten gehad na mijn zwangerschap en miskraam en in de overgang. En ben dat met NEI middelen en opstellingen weer in balans gaan brengen. Tevens ben ik gestart met de opleiding helend kindercoach om op een creatievere manier te kunnen gaan werken.

Ik coach intuïtief maar merk in mijn praktijk dat mensen zichzelf ook graag steeds meer zelf willen ontwikkelen. Om deze reden ben ik online trainingen gaan ontwikkelen. Samen met individuele coaching versterkt zich dat.
Ik ben in 2006 gestart met een massage opleiding bij Holos. Ik wilde me hierna breder ontwikkelen en ben NLP (Neuro linguïstisch programmeren) en NEI (Neuro emotionele integratie) gaan doen bij Jolanda Vleugel in Ooij.  Tevens heb ik bij haar de opleiding familie opstellingen en verborgen talenten opstellingen afgerond. De cursus voedingsdeskundige ben ik gaan doen zodat ik ook op voedingsintoleranties kan testen en advies kan geven. Tevens ga ik nu starten met de opleiding kindercoach.

Bij de volgende organisaties ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging.

BATC
Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument.
Dit is een beroepsverenigng voor natuurgeneeskunde. 90% van mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed! Mits je aanvullend bent verzekerd.
https://www.batc.nl/batctop4.pdf