Moeder zijn

Moeder zijn is het mooiste en het zwaarste wat me gegeven is in dit leven.

Mijn dochter spiegelde mij vaak in mijn patronen. Na de bevalling ontwikkelde ze reflux. Wat heb ik me machteloos gevoeld de eerste 4 maanden! Ze dwong me echt voor haar te gaan staan, te eisen dat ze goed werd nagekeken in het ziekenhuis. Na een opname en medicatie zat ze gelukkig veel beter in haar vel.

Ook hebben we beide jaren gehad waardoor we slecht sliepen. Ik raakte in de overgang na mijn miskraam en sliep door uitputting slecht. Zij spiegelde dat bij mij. Door middelen in te zetten en zelf meer rust te creeren in mijn bedrijf is dat ook weer goed gekomen.

Tevens heeft ze de eerste 2 jaar veel last gehad van obstipathie en allergien. Door Nei daarop te toe te passen en te kijken naar emoties reageert ze nu alleen nog sterk op tarwe.

Qua werk heb ik opnieuw een balans gezocht, ik wilde graag mijn werk om haar heen plannen. In onze hooggevoeligheid zijn we beide gevoelig voor prikkels en is ze nu ze 5 is niet geschikt om veel tijd door te brengen op de BSO. Het eerste jaar op school heeft ze als HSP er enorm moeten wennen. Voor mij een goede oefening ook in loslaten en begeleiden en te  communiceren naar school wat ze nodig heeft.

Herken je themas die bij jou of je kind ook spelen en wil je daar begeleiding bij? Neem dan even contact op: info@balansbodymind.nl of reageer via het contactformulier. Bellen kan ook op 06-40223529

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *